26. novembril peeti Captain Flint nimelises kõrtsus driftihooaja lõpupidu, kus autasustati hooaja parimaid ja tänati toetajaid.

Õhtul kogunes driftirahvas Kakumäele tähistama, liidu poolt oli korraldatud kerge toitlustus ja kurguniisutus, kes pani rõhu esimesele, kes teisele, oli juba personaalse eelistuse küsimus. Kui välja arvata keldrikorruse wc avarii, siis koht muidu oli selliseks ürituseks täitsa hea.

Kogenumad sõitjad jagasid amatööridele lahkelt õpetussõnu

Vahetati teadmisi erinevate mootorite kohapealt

Lasti koos kohtunikega söögil-joogil hea maitsta

Kui tuju juba hea, sõbralikud suhted loodud ja osalised kõik ilusti kohal, võttis õhtu veidiks ajaks vähe ametlikuma pöörde, rooliratta võttis oma kätte Kristjan Salmre.

Rahvas sättis ennast mugavalt sisse ja asus laval toimuvat jälgima

Nimelt kutsuti ükshaaval lavale õhtu kangelased, ehk autasustavad.
Street klassis oli hooaja lõpuks seis selline, et kolmanda koha hõivas Allan Lätt, teiseks “jäi” Karl-Sander Lebbin ja kõige suurema karika Street klassis sai oma riiulile Ott Kokk. Loodame neid kõiki järgmise aastal juba PRO klassis näha.

PRO klassis tuli kolmandaks Gert Roosipõld, teise kohaga pidi seekord leppima kahekordne karikavõitja Eduard Vahemets ja selle aasta parim sõitja PRO klassis on Taavi Toomara.

Võitjatele soovib õnne ka Petrolheads.ee kollektiiv.

Kui sõitjatele karikad jagatud, tänati ka toetajaid, ilma kelleta ei oleks see sari üldse võimalik, täname ka meie.

Siis said sõna Wisefab-i kutid, kes rääkisid veidi niisama juttu ja siis kutsusid lavale Taavi Toomara. Esmalt tänati niisama Taavit, et tänu temale nad oma asja üldse toimima saidki, siis tänutäheks selle eest lubati järgmise aasta Gatebil-i tripp Taavile välja teha. Meest sõnast – härga sarvest, nimelt lubati, et järgmine aasta peale Gatebil-i küsitakse: “Aasbo who…?”. Meie jääme ootama.

Edasi möödus õhtu juba vabas vormis jutuajamiste ja tantsu saatel

Kuni ilmusid kuskilt välja päkapikud, kes tuletasid meelde, et oleks aeg alustada esimese advendi pidamist.

Ahjaa, mis meie jaoks kõige tähtsam – Petrolheads.ee sai oma esimese tänukirja! Tänud selle eest nii driftiliidule kui ka kõikidele lugejatele.

Ülejäänud pildid siin.